Antena Căutare

,,The Fire Challenge" este cel mai nou joc pe internet care face victime în rândul tinerilor! Copiii își dau foc pentru a deveni celebri pe Facebook. Medicii avertizează toți părinții

Popularitatea se vinde foarte scump pe Facebook! Medicii avertizează! Un joc extrem de periculos în rândul copiilor, care, pe mulți dintre ei îi poate costa și viața!

Un nou joc pe Facebook face victime în rândul copiilor! Pentru a strânge cât mai multe like-uri și pentru a deveni celebri pe Facebook, copiii au ajuns să se filmeze în timp ce își dau foc. Medicii avertizează toți părinții!

Medicii îi avertizează pe toți părinții să își supravegheze copiii îndeaproape! Până acum fenomenul s-a extins foarte mult în SUA și Marea Britanie, adolescenții de aici ajungând cu arsuri grave, în stare critică la spital, uneori viața lor depinzând doar de aparate.

Medicii dintr-un spital din Marea Britanie au declarat că numărul cazurilor de acest gen, a crescut îngrijorător, astfel încât managerii sunt nevoiți să vorbească public despre pericolul la care se supun adolescenții care iau parte la astfel de provocări.

Un exemplu de acest gen este și povestea lui Timiyah Landers, din Detroit, SUA, care a ajuns la terapie intensivă după ce a acceptat o astfel de provocare.

Mama tinerei povestește că făcea clătite pentru fata ei și două prietene ale acesteia, aflate în vizită, când deodată a auzit un zgomot puternic. Când a mers să vadă ce se întâmplă, fiica ei era deja cuprinsă de flăcări.

Părinții fetei au acționat rapid, astfel fata a avut șansa să supraviețuiască acestei provocări periculoase. Fata se află și acum în tratamente și recuperări și va rămâne pentru tot restul vieții cu cicatrice.

Imagini video cu puternic impact emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: ladbible.com

Show-ul culinar de la Antena 1, lider detașat de audiență: Aproape 2,3 milioane de români s-au uitat luni seară la „Chef... Imagini revoltătoare într-o școală din România! Cornurile pentru copii sunt aruncate pe jos înainte de a fi împărțite în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x