Antena Căutare

Mihai Constantinescu a ieșit din comă, la 28 de zile de la infarct. Care e starea lui acum

Se pare că rugăciunile fanilor și ai membrilor familiei sale au fost auzite. Mihai Constantinescu face progrese vizibile. Iubitul artist a ieșit din comă, după ce a suferit nu mai puțin de trei stopuri cardiace.

Se pare că rugăciunile fanilor și ai membrilor familiei sale au fost auzite. Mihai Constantinescu face progrese vizibile. Iubitul artist a ieșit din comă, după ce a suferit nu mai puțin de trei stopuri cardiace.

Mihai Constantinescu se simte din ce în ce mai bine. Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit! Acesta respiră singur acum și își poate mișca degetele. Ce spun medicii?

Mihaela Constantinescu, fosta soție a interpretului, anunța, în urmă cu câteva zile, pe o rețea de socializare, că rugăciunile au fost auzite, astfel că artistul a început să dea semne de recuperare. Cântărețul poate să respire singur acum. Finul acestuia, Keo, a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Constantinescu, detalii care au fost povestite de către Octavian Ursulescu.

„Încă de acum câteva zile, când am fost la un festival din Timişoara, m-am întâlnit cu Keo, mi-a spus că cu o zi înainte se văzuse cu Simona care îi dăduse deja primele veşti, încă de acum cinci zile. Astfel, îmi confirmă începutul unei vindecări”, a afirmat Octavian Ursulescu.

„E scos de la aparate şi respiră singur”, a adăugat acesta.

Mihai Constantinescu are 73 de ani și a ajuns la Spitalul Floreasca în urmă cu o lună de zile. Acesta se află în continuare intubat și este ventilat mecanic, potrivit unor surse oficiale. Cu toate că medicii i-au insuflat soției artistului, Simona Secrier, faptul că acesta are puține șanse de supraviețuire, trupul interpretului nu a încetat să lupte. Adrian Daminescu a fost cel care a anunțat că Mihai Constantinescu a dat semne de îmbunătățire.

„De cinci zile este stabil. E scos de la aparate şi respiră singur, mai mişcă câte un deget. Sper să aiba aceeaşi evoluţie ca a lui Gabi Cotabiţă“, afirmă Adrian Daminescu.

Artistul a fost adus la Spitalul Floreasca pe data de 13 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Din păcate, pe parcursul serii petrecute în spital, cântărețul a avut un al doilea stop cardiac, ajungând mai apoi în moarte cerebrală.

Britney Spears a ajuns de nerecunoscut, după internarea la psihiatrie. Artista s-a îngrășat enorm... NASA deschide din 2020 Staţia Spaţială Internaţională pentru turişti. Oricine poate călători în spațiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x