Antena Căutare

Adrian Severin, huiduit in plenul Parlamentului European

Europarlamentarul pesedist Adrian Severin a fost huiduit copios miercuri, in prima sedinta a Parlamentului European de la scandalul "spaga pentru europarlamantari", dezvaluit de Sunday Times, la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza site-ul Euractiv.ro.

"Atunci cand presedintele PE, Jerzy Buzek, a deschis sedinta cu acest subiect si a anuntat ca Adrian Severin a ales sa nu demisioneze din functia de europarlamentar, din sala s-au auzit fluieraturi si apostrofari, in special din partea grupului socialistilor europeni din care Severin a facut parte pana ieri (miercuri, n.r.)", a declarat europarlamentarul Jean Marinescu pentru EurActiv.ro.

"Au fost voci acuzatoare si din partea popularilor, dar cu siguranta cei mai vehementi au fost socialistii. Nu stiu insa daca cineva i-a reprosat in fat dupa sedinta anumite lucruri, dar starea de iritare era mare", a mai adaugat Marinescu

Socialistii si democratii din Parlamentul European au confirmat, marti, excluderea europarlamentarului roman Adrian Severin, suspectat de fapte de coruptie si ii cer acestuia sa-si dea demisia din institutia europeana, potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a grupului.

O data cu excluderea din grupul socialistilor, Severin si-a pierdut si locul in PE. El si-a gasit un fotoliu in pe ultimele randuri ale salii de plen, intre Vadim Tudor si George Becali.


CITESTE mai multe pe Euractiv!

Victor Ponta: “Nici in Congo, Igas nu ar fi putut candida!”... Elena Udrea vrea sa-si dubleze cheltuielile. Proiecte de 12 milioane de euro fara avizul Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x