Antena Căutare

Dăncilă, întrebată dacă este ceva ce admiră la Iohannis: "Modul în care priveşte lucrurile, nu-l interesează nimic, nu-l deranjează nimic"

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, afirmă, întrebată fiind dacă este ceva ce admiră la contracandidatul său, Klaus Iohannis, că admiră la acesta "modul în care priveşte lucrurile". "Îl admir pentru modul în care priveşte lucrurile, nu-l interesează nimic, nu-l deranjează nimic, merge înainte pe drumul lui chiar dacă nu este un drum bun sau chiar dacă este un drum paralel cu ceea ce-şi doresc românii sau ceea ce-şi doreşte România", spune Dăncilă.

Rugată, într-o emisiune la Antena 3, să spună un cuvânt pentru Klaus Iohannis, Dăncilă a replicat: "arogant şi laş", în timp ce pentru Dan Barna a spus: "tânăr".

De asemenea, ea a afirmat că este greu să găsească un cuvânt pentru Ludovic Orban, ulterior spunând "gălăgie".

Întrebată dacă este un om bogat, Dăncilă a spus că este "un om bogat sufleteşte".

"Nu sunt nici un om sărac, nici un om bogat, eu consider că sunt în clasa de mijloc", a afirmat ea, reluând explicaţiile despre cele patru case pe care le are.

De asemenea, întrebată care este eşecul său cel mai mare de până acum, Dăncilă a răspuns: "Probabil că nu am reuşit să le arăt oamenilor cine este cu adevărat Viorica Dăncilă. Faptul că am lăsat această percepţie negativă să ia amploare (...)".

Întrebată dacă este ceva ce admiră la contracandidatul său, Dăncilă a răspuns afirmativ.

"Da. Ceea ce admir este modul în care priveşte lucrurile. Nu-l interesează părerea celorlalţi, mie când cineva mi-ar spune un lucru pe care constat că nu este corect aş fi deranjată. Ceea ce admir este că este impasibil la tot ceea ce se întâmplă şi merge înainte. Eu sufăr pentru anumite lucruri, pentru că aşa mi se pare normal, să avem sentimente. Îl admir pentru modul în care priveşte lucrurile, nu-l intereseză nimic, nu-l deranjează nimic, merge înainte pe drumul lui chiar dacă nu este un drum bun sau chiar dacă este un drum paralel cu ceea ce-şi doresc românii sau ceea ce-şi doreşte România", a susţinut Dăncilă.

Dăncilă a mai fost întrebată ce întrebare şi-ar adresa ei însăşi.

"Dacă ar fi să adresez o întrebare Vioricăi Dăncilă, cred că.... îmi este greu, îmi este greu, dar cred că aş întreba-o dacă va avea aceeaşi tărie şi aceeaşi energie şi aceeaşi dorinţă de a face bine pe tot parcursul mandatului de preşedinte", a spus Dăncilă.

Sursa : news.ro

Răspunsul Vioricăi Dăncilă atunci când a fost întrebată de unde a avut bani de patru case: ”Tot ce am făcut am făcut pri... Viorica Dăncilă a spus tot! Cum a ajutat-o Liviu Dragnea să ajungă până aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x