Căutare Live

Băsescu: Nu cred că va cădea Guvernul pentru că nimeni nu are acest interes

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu spune că nu crede că Guvernul Orban va cădea în urma moţiunii de cenzură, precizând că nimeni nu are interesul să se întâmple acest lucru.

"În realitate, nu cred că va cădea Guvenul pentru că nimeni nu are acest interes. Duipă părerea mea, socialiştii nu au interes să doboare guvernul şi vor să-l lase să suporte toate consecinţele guvernării lor dramatic de proaste pentru România, iar liberalii nu văd de ce ar genera o criză politică atunci când se află la guvernare şi au un PSD destul de slăbit”, a declarat Traian Băsescu, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Întrebat ce crede despre faptul că Victor Ponta a declarat că votează moţiunea de cenzură, europarlamentarul PMP a spus: "Victor Ponta şi-a vândut voturile la toată lumea pentru că în baza promisiunii că nu va vota moţiunea, Ludovic Orban i-a dat subvenţie ca şi cum ar fi partid parlamentar care a participa la alegeri. Partidul lui Victor Ponta este subvenţionat. Acum a luat probabil şi ceva de la Ciolacu, o promisiune şi uite aşa Victor Ponta devine important pentru jocul politic”. El crede că nu ar fi bine dacă ar cădea Guvernul deoarece ar urma o perioadă de instabilitate, cu un guvern interimar în momente extrem de importante.

Sursa : news.ro

Ponta, înaintea moţiunii de cenzură: Am anunţat de peste o săptămână în mod insistent că voi vota moţiunea contra Guvern... Cîţu: Ministerul Finanţelor are în plan să împrumute cinci miliarde lei în februarie. Socialiştii de la PSD sunt incompe...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri