Antena Căutare

Boc: Ponta spune ca a cumparat parlamentari la motiune, ceea ce este un autodenunt penal

Declaratia presedintelui PSD, Victor Ponta, ca a cumparat votul unor parlamentari ai puterii pentru a vota caderea Guvernului prin motiune de cenzura, reprezinta un autodenunt penal pentru care acesta trebuie sa raspunda in fata legii, a declarat, astazi, liderul PDL, premierul Emil Boc.

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a numit, miercuri, ticalosi pe parlamentarii PDL care i-au "jurat" ca vor vota motiunea de cenzura care nu a trecut in Parlament, neobtinand suficiente voturi, si s-a declarat dezamagit de rezultatul votului.

"Viata Romaniei depinde de asemenea indivizi si ticalosi, ticalosi la fel ca cei din Guvern, care ieri mi-au jurat si mie si altora ca astazi vor avea curaj si vor vota motiunea. Nu au avut curaj, lasii mor asa cum merita", a afirmat el.

El a spus ca nu va mai discuta cu parlamentarii PDL despre care sustine ca i-ar fi promis ca vor vota motiunea de cenzura, raspunzand unei intrebari pe marginea unei eventuale alte motiuni.

"Sa discut cu cei care si mie si domnului Antonescu, mi-au strans mana si mi-au jurat ca vor vota? Nu cred ca mai avem ce discuta cu asemenea oameni. (...) Parlamentul a ajuns locul de hotie al Robertei Anastase si al gastii ei", a declarat Ponta.

Sursa: Jurnalul National

Motiunea impotriva Guvernului Boc, in presa internationala... PNL strange semnaturi pentru o noua motiune de cenzura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x