Analist politic: Florin Cîțu a fost forțat de Ludovic Orban să-și depună mandatul

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat a lui Florin Cîțu este taxată de analiștii politici.

Bogdan Chirieac susține că Florin Cîțu a fost forțat de Ludovic Orban să își depună mandatul, în momentul în care PNL a realizat că majoritatea parlamentarilor ar fi votat în favoarea guvernului.

„Clasa politică din România, întradevăr dorește distrugerea țării. Eu înțeleg că domnul Orban se întorcea în șomaj, dar când la ora 4 era clar că va trece Guvernul, domnul Cîțu se retrage. De ce? Pentru că era evident incapabil să conducă un guvern. Problema e următoarea: este capabil să conducă Ministerul de Finanțe?”, a spus Chirieac.

Hotărârea Curții Constituționale în privința alegerilor a dat peste cap totul. Dar retragerea înainte să ajungă la votul Parlamentului, după ce președintele Marcel Ciolacu le-a spus parlamentarilor PSD să voteze după cum îi îndeamnă conștiința, ținând cont de situația în care se află țara noastră acum, arată că domnul Cîțu a fost forțat, probabil de domnul Orban, să-și retragă candidatura.

Citește și: Florin Cîțu, premierul desemnat, și-a depus mandatul chiar înainte de votul de încredere din Parlament.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri