Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Ce a făcut Klaus Iohannis după ce și-a exercitat dreptul la vot: ”Nu prea răspund la altfel de întrebări, dar...”

Klaus Iohannis și-a exercitat dreptul de vot, iar apoi a mers la Târgul de Carte Gadeamus, unde a dezvăluit care a fost ultima carte pe care a citit-o, dar și că este convins că vorba populară ”Ai carte, ai parte” rămâne valabilă. 

Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Ce a făcut Klaus Iohannis după ce și-a exercitat dreptul la vot: ”Nu prea răspund la altfel de întrebări, dar...”
Ce a făcut Klaus Iohannis după ce și-a exercitat dreptul la vot: ”Nu prea răspund la altfel de întrebări, dar...”

Așadar, în cadrul Târgului de Carte de la Gaudeamus, președintele Klaus Iohannis a dezvăluit că ultima carte care l-a impresionat a fost romanul ”Un bărbat pe nume Ove”, de autorul suedez Fredrick Backman. Romanul a fost bestseller New York Times în 2017 și redă povestea înduioșătoare a unui bătrân morocănos și mizantrop ce redescoperă toleranța și umanitatea.

Prezența la vot. Alegeri Prezidențiale 2019, turul 2 | Până acum au votat 6.500.000 de persoane! 35,37% - prezența totală la urne

”Nu prea răspund la astfel de întrebări (care a fost ultima carte citită- n.red), dar pot să vă spun că ultima care care m-a impreisonat a fost o carte scrisă de un autor pe nume Backman (Fredrik Backman -n.r.) - "Un bărbat pe nume Ove”, a declarat șeful statului.

”Un bărbat pe nume Ove” a cucerit o lume întreagă prin modul irezistibil, plin de umor și tandrețe, în care explorează teme grave precum pierderea, bătrânețea, diversitatea, toleranța, principiile morale, prietenia și speranța. Potrivit People, cartea este genul de lectură care te face să râzi, să plângi și să simți ”o înțelegere infinită pentru toți ursuzii și morocănoșii din viața ta.”

Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Află primele rezultate aici! Cum arată sondajele la ora 14:30

Președintele Klaus Iohannis a mai spus că este încântat de numărul mare de participanți de la târgul de carte. ”Sunt convins că oamenii o să redescopere cititul”, a spus el. ”Cred că în continuare este perfect adevărat ce se spune de mult în popor - ai carte, ai parte. Eu îmi doresc ca românii să aibă parte în viață”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit HotNews.

Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Primele rezultate. Iohannis câștigă cu 90% alegerile în primele țări din Diaspora ... S-a lăsat cu bătaie la o secție de vot din Dolj, după ce un bărbat îl poza pe altul care ducea oameni la vot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x