Antena Căutare

Consiliul National de Etica s-a pronuntat: Ioan Mang a plagiat!

Consiliul National de Etica a decis, miercuri, ca fostul ministru al Educatiei, Ioan Mang, a plagiat in mai multe articole stiintifice, informeaza Mediafax. Urmeaza ca Directia Juridica din Ministerul Educatiei sa isi dea avizul.

Sesizarea privind plagiatul a fost facuta in luna mari de catre presedintele Asociatiei pentru Educatie si Cercetare EDU CER, Stefan Vlaston. El a afirmat ca Ioan Mang ar fi copiat doua articole stiintifice ale unor straini. Pe 9 mai, PDL a cerut demisia lui Ioan Mang din functia de ministru al Educatiei.

Consiliul Nationa de Etica a analizat sesizarea facuta de Vlaston si s-a pronuntat miercuri. In urma votului a celor 11 membri ai CNE, s-a decis ca cele doua articole au fost plagiate.

Concluzia referitoare la cazul Mang va fi anuntata oficial de catre CNE numai dupa ce va primi avizul de legalitate al Ministerului Educatiei.

FOTO: Intact Images

Alina Bica ar putea sa o inlocuiasca pe Codruta Kovesi din functia de procuror general al Romaniei ... Parlamentarii au peste 600 de legi de dezbatut in sesiunea de toamna. Insa pe holurile institutiei... sufla vantul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x