Antena Căutare

Crin Antonescu: Daca in PSD exista cultul animalelor, Iliescu sa se exprime in propriul partid

Liderul PNL Crin Antonescu i-a dat o replica dura presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu care, intr-un interviu, l-a catalogat drept "carlan obraznic". "Eu ma port cuviincios cu oamenii invarsta, inclusiv Iliescu (...) Dar daca in PSD exista cultul animalelor, il invit pe Iliescu sa se exprime in propriul partid", a spus Antonescu, in emisiunea "Subiectiv" de la Antena3.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, intr-un interviu acordat Gandul.info, ca nu impartaseste opiniile critice la adresa lui Victor Ponta, aparute imediat dupa discursul acestuia in Parlament, ca apreciaza evolutia politica a lui Ponta si ca nu intelege intepaturile aparute la varful USL.

"Eu sper ca ratiunea sa invinga. Ponta a evoluat bine, s-a mai maturizat. Stiti cand spuneam ca e naravas ca un carlan. Vad acum ca ala mai in varsta e mai carlan", a afirmat Ion Iliescu, referindu-se la comentariile lui Crin Antonescu pe tema discursului lui Victor Ponta de la ceremonia de investire a Guvernului Ungureanu.

Foto: Intactimages

Elena Udrea: Sunt sanse mari ca PDL sa castige viitoarele alegeri... Adrian Nastase, acuzat de santaj de fostul consul al Romaniei in China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x