Dan Barna și USR acuză un blat ordinar, după retragerea lui Florin Cîțu

Dan Barna susține că ceea ce s-a întâmplat cu depunerea mandatului de către Florin Cîțu este ”o rușine, un circ”, în condițiile în care peste România s-a așternut criza coronavirusului.

USR a mai transmis, joi, că retragerea lui Florin Cîţu, cu puţin timp înainte de votul din Parlament, este ”dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o şaradă”.

”Premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul cu mai puţin de o oră înainte de vot! Este dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o şaradă”, a transmis, joi, USR.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, joi, când ar fi urmat ca Guvernul său să primească votul de învestitură în Parlament.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri