Antena Căutare

Directorul Ambulantei Arges: Nicolescu nu a suferit stop cardiac, a fost o stare de lesin

Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, Gabriel Popa, a declarat ca presedintele Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu, caruia i s-a facut rau la scurt timp de la arestarea sa, nu a suferit un stop cardiac, ci a avut o "stare de lipotimie".

"A existat un prim apel facut prin sistemul 112, la ora 19:05 (n.r. - joi ), pentru o persoana necunoscuta, care avea o stare de lipotimie si care se afla in incinta Tribunalului Arges. In 4 minute, echipajul ambulantei a ajuns acolo. S-a constatat ca este vorba despre Constantin Nicolescu, care acuza un disconfort toracic si acuza o stare generala usor modificata. In urma consultului medical, a fost preluat si transportat la Spitalul Judetean. Nu a necesitat manevre terapeutice speciale pe timpul transportului. Pacientul a fost predat medicilor de la UPU. Au fost facute investigatiile cerute de medicii de la UPU. Ulterior, acestia ne-au solicitat sa il transportam la Spitalul Floreasca. In jurul orei 22:00 a fost predat Spitalului Floreasca. As vrea sa mentionez ca, in toata acesta perioada, nu s-a pus problema unui stop cardiac, nefiind necesare manevre speciale in astfel de situatii", a declarat dr. Gabriel Popa.

Popa a mai precizat ca echipajul care a ajuns la Tribunal a constatat ca presedintele CJ, Constantin Nicolescu, era intr-o stare de lipotimie.

"Electrocardiograma nu a aratat elemente care sa dovedeasca o afectiune cardiaca acuta pe timpul transportului catre spital. Ulterior, medicii de la spital au solicitat transport spre Bucuresti. Pe drum, starea pacientului a fost buna, nefiind nevoie de manevre medicale speciale. Domnul Nicolescu s-a aflat in permaneta intr-o stare clinica generala stabila. Nu au fost elemente medicale care pe mine ca medic sa ma faca sa cred ca viata dansului a fost acut in pericol", a spus Popa.

Medicul Gabriel Popa, fost senator PD-L de Arges, l-a dat in judecata pe Constantin Nicolescu pentru anularea unui act administrativ. el considerand ca a fost demis abuziv din functia de director medical pe care o ocupa la Spitalul Judetean Arges in momentul in care administratia judeteana a preluat conducerea unitatilor spitalicesti.

Sursa: Jurnalul National

Averea lui Nicolescu, verificata de ANI... Ponta: In ziua recursului lui Nicolescu oamenii sa mearga la PDL sa ceara dreptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x