Antena Căutare

Elena Udrea: "Problema cu frunza din logoul brandului turistic al Romaniei a fost rezolvata"

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, astazi, la deschiderea targului de turism Winter Holiday din Bucuresti, ca falsa problema cu frunza din logoul brandului turistic al Romaniei a fost rezolvata prin disparitia site-ului strain care continea o frunza similara.

"Falsa problema cu frunza din logo, care ar mai fi fost continuta in logoul unei societati comerciale care inchiria masini, am reusit sa o rezolvam, in sensul in care pagina de web, site-ul respectivei societati, a disparut dupa o luna",


"Asa ca, in afara de foarte multa promovare care s-a facut in acel moment pentru brandul turistic, in rest tot scandalul n-a reusit sa ne opreasca in a continua sa sustinem acest brand asa cum s-a decis in urma cercetarilor", a afirmat ministrul.

Udrea a spus ca nici pana acum nu a fost o problema si ca cel mult exista riscul sa mai existe frunza in logo-ul unei alte companii. "Nici macar aceasta problema nu o avem, consiliul decisese oricum ca ramane acelasi brand. In acest moment am satisfactia ca nici acea problema, despre care s-a discutat pe televiziuni, nu exista", a afirmat Elena Udrea.

citeste Jurnalul.ro

Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 15:00... Traian Basescu decide astazi daca promulga sau nu Legea pensiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x