Antena Căutare

Elena Udrea si-a evaluat onoarea la 100.000 de lei

Cu onoarea, reputatia si prestigiul nu te poti juca, mai ales atunci cand este vorba despre Elena Udrea. Demnitatea doamnei ministru are o cota de piata evaluata de ea insasi la 100.000 de lei. Ca-i mult, ca-i putin, ce mai conteaza, cert este ca Elena Gabriela Udrea la atat si-a pretuit cinstea atunci cand a dat in judecata Jurnalul National, cerand daune morale in suma respectiva. Prejudiciul de imagine pe care-l invoca in motivele depuse la plangere s-ar afla in articolul "Udrea vrea sa puna mana pe publicitatea din Capitala", publicat la data de 28 septembrie 2010.


"Dupa stenogramele aparute in presa, vad ca nu ma inselam. Acesti oameni sunt capabili de orice. Insetati de putere, pentru ei nu exista presa, nu exista angajati, nu exista stat sau ideea de dreptate. In mintile lor exista doar interese personale, lacomie, angajatii sunt slugi, iar cei care li se opun si nu vor sa le dea statul pe mana trebuie inlaturati... Iar «jurnalistii» angajati la SOV si Voiculescu sunt simpli executanti, nu degeaba le spuneam eu «dactilografi». Sau pur si simplu tonomate." Pentru salba de jigniri aduse, Jurnalul National o da in judecata pe Elena Udrea pentru limbajul calomnios.

Revenind la subiectul ce i-a pus destele in miscare ministrului Dezvoltarii, adica la Regulamentul care va stabili conditiile de autorizare, executare si amplasare a firmelor si reclamelor, trebuie spus ca el va fi supus spre aprobare Guvernului. Asta ramasese nerezolvata in Romania. Trebuie din Palatul Victoria sa ne ordone Boc si Udrea cum sa stea reclama agatata de stalpi. O fi vreo noua "frunzulita" care sa atraga turistii. Ministreasa nu explica pe blog nici macar tinta regulamentului. Dupa experienta dobandita la Turism, unde a vazut cum poti sa platesti din banul public o reclama stradala de trei ori mai mult decat dau altii din propriul buzunar, este de inteles ca afacerea nu trebuie sa ajunga pe mainile cui nu trebuie.

articolul complet pe Jurnalul.ro

Masuri dupa gafa PDL: Ministrii vor verifica mai atent documentele, secretarii de stat vor veni la comisii... Tariceanu: "Romania se indreapta spre dictatura"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x