Antena Căutare

Elena Udrea spera ca Romania va putea reveni in 2012 la nivelul salariilor din 2010

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat joi ca salariile nu au fost mentionate in strategia fiscal-bugetara pentru urmatorii trei ani, deoarece se spera ca ele vor reveni in 2012 la nivelul celor din 2010, relateaza Mediafax.

"Logica faptului ca nu s-a trecut nimic este aceea ca noi speram sa putem sa revenim la nivelul salariilor din 2010 in anul 2012 si atunci ne-am lasat aceasta posibilitate. In functie de evolutiile sau efectele crizei economice internationale in Romania asupra economiei romanesti, noi speram sa reusim sa dam inapoi ceea ce s-a luat in 2010 din salariile bugetarilor"


Ministrul Turismului a adaugat ca strategia bugetara a fost realizata intr-o maniera precauta, deoarece au avut in vedere contextul international, atat din Europa cat si din Statele Unite.

"In contextul evolutiei crizei economice la nivel international, Romania este precauta. Am trecut printr-un impas, a fost dificil doi ani, 2010, 2011, sa ajungem la momentul la care economia astazi este stabila, am avut crestere economica in primul trimestru, asta nu inseamna ca putem sa dam drumul robinetului si sa facem lucruri pe care orice partid aflat la guvernare si le-ar dori si anume sa creasca pensii si salarii. Am vrea sa facem asta. Deocamdata, uitandu-ne la ce se intampla in Europa, la tari cu economii mult mai puternice decat Romania, uitandu-ne la ce se intampla cu SUA, am fost precauti in aceasta strategie fiscal-bugetara", a mai declarat ministrul.

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a avut o interventie televizata, in cadrul careia a explicat masurile aplicate de Guvernul Romaniei, privind Strategia fiscala a Guvernului pentru perioada 2012-2014.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Emil Boc: "Niciun leu acordat in prezent nu va fi taiat, drepturile pe 2012 vor fi decise prin buget"... Crin Antonescu: "Daca as fi putut, l-as fi exclus pe Dinu Patriciu din PNL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x