Emil Boc: Alegerile locale, pe 3 sau 10 iunie. PDL va creste de la 17% la 30%!

Premierul demisionar si presedintele PDL Emil Boc a declarat ca alegerile locale vor avea loc pe 3 sau 10 iunie si ca, pana atunci, si-a propus ca PDL sa recupereze din voturile pierdute in fata electoratului din cauza masurile guvernamentale dipuse in perioada crizei economice, astfel incat sa creasca de la 17-18% in prezent, la circa 30% din preferintele votantilor.De asemenea, presedintele PDL a subliniat ca pana la locale PDL va fi reformat de la nivel central la cel local, prin instalarea oamenilor potriviti la locul potrivit.

Foto: Intactimages

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri