Antena Căutare

Fiica lui Gheorghe Flutur, consilier al ministrului Comunicatiilor

O adevarata pepiniera de beizadele democrat-liberale la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Comunicationale. Ministrul Valerian Vreme, are peste 20 de consilieri personali unul si unul. Nu neaparat specialisti ci oameni cu parinti bine pozitionati in conducerea PDL.

Cel mai rasuntor nume este cel de Flutur. Fiica acestuia Carmen Cristiana Flutur este fiica prim-vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur si totodat presedinte al CJ Suceava. Ea este consilier la Cabinetul ministrului.


Un alt nume interesant este cel al lui Lucian Banu, seful Departamentului Juridic din minister. Este fiul deputatului PDL Mihai Banu. Domnia sa a dat concurs pe post ieri pentru a deveni functionar public dupa ce din octombrie 2010 a detinut functia cu delegatie. De mentionat ca a candidat de unul singur la concursul organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Ieri a dat examenul scris si azi are de sustinut interviul.

Alt nume ar fi cel al lui Sorin Iorgus, manager la RADIOCOM si consilier personal al ministrului. El este fiul deputatului PDL Zamfir Iorgus. Potrivit surselor noastre, functiea de manager pe care o detine nu are nici un angajat in subordine si deci cam fara obiect.

Foarte probabil ca prin organigrama stufoasa a Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale si ale societatilor din subordine sa mai fie si alte astfel de nume.

Ministerul Transporturilor, campion la viteza: O consiliera, prinsa de radar cu 156 km/ora... VIDEO! Udrea, eroina zilei: A acordat primul ajutor unei fetite care a lesinat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x