Antena Căutare

Gheorghe Flutur: PSD instiga oamenii la violenta in ziua motiunii de cenzura

PDL detine informatii potrivit carora PSD instiga cetatenii la proteste violente in ziua motiunii de cenzura, a anuntat Gheorghe Flutur . Vicepresedintele PDL sustine ca social-democratii pregatesc "zeci de autocare si garnituri de tren" care vor fi trimise in Capitala pe 27 octombrie.

Atentionam opinia publica sa nu se lase inselata de violentele si manipularile pe care PSD le pregateste pentru data de 27 octombrie, miercuri, ziua motiunii. Atentionam sindicatele sa nu se lase atrase in acest teatru al violentei si avertizam la modul cel mai serios PSD ca este un partid parlamentar si are obligatia de a pastra ordinea si statul de drept in aceasta tara", a declarat Flutur.

Liderii sindicali au anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca vor organiza un miting de amploare in ziua votarii motiunii de cenzura depusa impotriva Guvernului Boc. Mai precis, bugetarii vor iesi in strada miercuri, 27 octombrie. Peste 80.000 de oameni sunt asteptati sa participe la actiunea de protest.

Motiunea de cenzura initiata de Opozitie va fi dezbatut si votata pe 27 octombrie, cu incepere de la ora 11:00. Votul va fi secret cu bile. Pentru adoptarea motiunii de cenzura sunt necesare 236 de voturi favorabile.

CITESTE si...

80.000 de oameni, in mars prin Bucuresti

Miting de amploare pe 27 Oct. Vezi restrictiile de trafic!

Marko Bela: UDMR nu va sustine motiunea... Guvernul Boc No. 5 are 51% sanse sa reziste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x