Antena Căutare

Gigi Becali candideaza la Senat, pe listele PNL, in Colegiul Sector 6: "Nu ma bate nici Obama!"

Europarlamentarul si patronul Stelei, Gigi Becali, va candida pentru un loc de senator pe listele PNL in Colegiul Sector 6.Becali a declarat ca "am OK-ul presedintelui Antonescu. De acum inainte o lasam mai moale cu glumele".

"Eu daca voi candida, si voi candida, nu ma bate nici Obama. Ma voi organiza astfel incat voi castiga suta la suta. Voi baga oricati bani va fi nevoie", a spus Gigi Becali, care va candida in Colegiul 24 Drumul Taberei.

Contactat telefonic, vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat: "Confirm ca au existat discutii PNG-PNL, referitoare la sustinerea candidaturii domnului Crin Antonescu la presedintia Romaniei. Stiu ca au existat discutii intre domnul Antonescu si domnul Becali care vor fi extinse in forurile PNL si USL. E posibil ca domnul Becali sa candideze in sectorul 6, sustinut de USL. Nu se pune problema vreunei aliante sau fuziuni cu PNG. Personal, imi voi exprima punctul de vedere dupa Biroul Permanent al PNL."

Sursa: jurnalul.ro

Parlamentarii nu prea stiu sa-si asorteze incaltarile la costum... Calin Popescu Tariceanu: Singurul castig dintr-o asociere PNL - Gigi Becali ar fi doar daca liberalii s-ar apuca de fotb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x