Antena Căutare

Parlamentarii au peste 600 de legi de dezbatut in sesiunea de toamna. Insa pe holurile institutiei... sufla vantul!

Parlamentarii duc dorul vacantei, dupa ce au avut o vara agitata. Desi sesiunea de toamna a inceput de cateva zile, holurile parlamentului sunt pustii. Abia daca mai gasesti cate un ales pe la comisiile de specialitate. Bineninteles, acolo unde usile sunt ferecate.

Alesii sunt o specie rara pe holurile din Parlament, desi ar fi trebuit sa lucreze la sutele de proiecte de lege, acestia nu au trecut pe la serviciu. Presedintele comisiei spune, totusi, ca Parlamentarii au avut activitate si ca au lucrat la el in birou.

La Comisia de Munca, situatia este si mai grava. Usile sunt ferecate. Ironia sortii a facut ca parlamentarii care au venit, totusi, la munca... sa nu fi avut ce sa faca. Alesii au in acest moment peste 600 de legi in dezbatere la comisii, plus 16 proiecte legislative, depuse in prima zi a sesiunii.

Mai multe, aflati in VIDEO de mai sus!

Foto: Intact Images

Consiliul National de Etica s-a pronuntat: Ioan Mang a plagiat!... Emil Constantinescu, pentru Tageszeitung: ”Am ales sa vorbesc in semn de solidaritate cu cei 7,5 milioane de romani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x