Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Moldova n-a mai fost "roșie"! Iohannis a luat 70% în Iași. Primarul Mihai Chirca: "România şi Iaşiul au fost eliberate de PSDragnea"

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, susţine că România şi Iaşiul au fost eliberate de "PSDragnea", însă consideră că războiul n-a fost câştigat, întrucât "rămăşiţele fostelor structuri bolşevice zac prin diverse cotloane".

Citește și:

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale parțiale după numărarea a 99,9% din secțiile din tară

Mihai Chirica îl felicită pe Klaus Iohannis pentru victoria obţinută la alegerile prezidenţiale, edilul ieşean precizând că "după bucuria firească a momentului, trebuie să ne gândim şi la responsabilitatea votului acordat de români“.

"România suferă, Iaşiul suferă, românii de pretutindeni suferă, iar de mâine, acest lucru trebuie să se schimbe. După o luptă grea, de uzură, am reuşit să eliberăm România şi Iaşiul de PSDragnea! Nu cred că războiul a fost câştigat, rămăşiţele fostelor structuri bolşevice mai zac prin diverse cotloane ale ţării. Este momentul reconstrucţiei, momentul relansării politicilor în justiţie, în economie, politici fiscale şi sociale pentru ieşeni şi români care să constate şi să repare dezastrul din ultimii 30 de ani. Aşteptările sunt mari, la fel şi proiectele restante - împreună putem schimba cu adevărat România în bine“, scrie primarul Mihai Chirica pe Facebook.

Klaus Iohannis a obţinut aproape 72 de procente în municipiul Iaşi şI 66 la sută în judeţul Iaşi.

Prezenţa la vot în judeţul Iaşi a fost de 43,21 la sută, pe listele electorale find înscrişI 777.321 alegători.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro