Antena Căutare

Klaus Iohannis a primit cadouri în valoare de 6.500 de euro. Vezi ce cuprinde lista darurilor primite de președinte

Klaus Iohannis a primit anul, trecut, cadouri în valoare de 6.500 de euro. Bunurile primite de președinte în 2019, au fost oferite cu titlu gratuit, cu prilejul unor acţiuni de protocol.

Printre cadourile cu care s-a ales președintele, se află numeroase tablouri, butoni, o şapcă, o pagaie din lemn cu semnătura lui Ivan Patzaichin, mănuşi de portar semnate de Helmut Dukadam, un clop cu pană de păun, un ştergar artizanal şi o traistă țărănească, scrie Agerpres.

Pe lângă acestea a mai primit o replică a covorului "de Transilvania" cu nişă ornamentată, realizată din lână şi mohair, la 400 de euro, un "Clop cu pană de păun", în valoare de 290 de euro, un mini paravan asiatic, din lemn lăcuit cu sidef, la 220 de euro, o sculptură din argint reprezentând o vedere în ansamblu a oraşului Ierusalim, la 220 de euro, o tăviţă pătrată pentru bijuterii, de 210 euro și alte obiecte.

Potrivit listei bunurilor primite cu titlu gratuit cu prilejul unor acţiuni de protocol şi depuse la Comisia de evaluare din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, valoarea totală a bunurilor primite de şeful statului anul trecut este de 6.563 de euro, adică echivalentul a 31.320,98 de lei, scrie aceeași sursă.

Cadourile cele mai scumpe de care a avut parte președintele, sunt două tablori, fiecare a câte 600 de euro. Restul cadourilor se încadrează la valori mai mici.

Șeful statului a mai primit și alte obiecte cu prilejul unor acţiuni de protocol, dar acestea au rămas în patrimoniul Administraţiei Prezidenţiale, conform aceleași surse.

Victor Ponta la Iaşi: PNL încearcă să-i păcălească pe oameni că vor face autostrada Moldovei. Iohannis şI PNL au acum to... Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iaşi, împreună cu soţia sa, pentru a participa la manifestările dedicate Unirii P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x