Antena Căutare

Lovitură pentru Elena Udrea! Motivul pentru care libertatea ei este din nou în pericol

După ce Elena Udrea a reușit, în decembrie 2018, să scape din închisoarea din Costa Rica, procurorii încearcă să contracareze deciziile date de completurile de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

După ce Elena Udrea a reușit, în decembrie 2018, să scape din închisoarea din Costa Rica, procurorii încearcă să contracareze deciziile date de completurile de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Aceștia au depus contestație pe 21 decembrie.

„Reprezintă o cale extraordinară de atac. Este legat de chestiuni de procedură, legate de compunerea instanțelor de judecată. Până în momentul în care se soluționează, e posibilă suspendarea deciziei. E foarte importantă concluzia procurorului. Sunt chestiuni tehnice”, a precizat avocatul Artin Sarchizian.

O instanţă judiciară din Costa Rica a decis, în decembrie 2018, eliberarea din arest preventiv a Elenei Udrea şi a Alinei Bica. Avocatul Elenei Udrea şi Alinei Bica depusese o cerere de eliberare la Tribunalul Penal din districtul Pavas.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în timp ce Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită, ambii în dosarul „Gala Bute".

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena 3.

România preia şefia Consiliului UE. Discursul lui Jean-Claude Juncker la Ateneul Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x