Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Ludovic Orban a votat: ”Nu am emoții în privința victoriei candidatului”

Ludovic Orban a votat și a făcut declaratii

Premierul României, Ludovic Orban, a votat

Ludovic Orban a votat la primele ore ale dimineții, iar la ieșirea de la urne a făcut declarații. Acesta a afirmat că nu are emoții în privinta victoriei candidatului pe care îl susține, ci doar în privința scorului.

Premierul Ludovic Orban a votat, duminică dimineață, iar la ieșirea de la urne, premierul a declarat că a ales pentru o Românie care să se dezvolte și a subliniat că nu are emoții în privința victoriei candidatului pe care îl susține, ci doar în privința scorului.

„Am votat pentru o Românie care să se dezvolte, o Românie în care instituțiile statului să servească cetățeanul, în care legea e lege pentru toți, o Românie care să fie casa fiecărui român, atât de primitoare încât să-i facă pe cei din diaspora să se întoarcă acasă. (...) Atunci când sunt alegeri, românii au posiblitatea de a decide în ce direcție se îndreaptă țara. Nu am emoții în privința victoriei candidatului pe care-l sprijin, ci doar în privința scorului și sper să fie un scor cât mai categoric” ”, a declarat premierul Orban, la ieșirea de la urne.

Recomandari