Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Marcel Vela și „secretul din spatele gecii de piele”! Ministrul, pregătit să înceapă o nouă modă: „Este ACEA geacă! Hulită de unii, iubită de alții. Ce face acum?”

Marcel Vela spune tot! Ce a făcut ministrul cu, deja celebra, geacă de piele?

Marcel Vela și „secretul din spatele gecii de piele”

Ministrul și geaca. La fiecare apariție de la începutul pandemiei de coronavirus în România, românii au avut o singură constantă: geaca de piele, personalizată, scoasă parcă din filmul Top Gun, purtată de Marcel Vela.

Văzând că subiectul articolul său vestimentar preferat a stârnit curiozitatea românilor, ministrul a postat câteva fotografii în care poartă respectiva geacă de piele în timpul întâlnirilor cu militarii români din baza din Kabul.

“Secretul din spatele gecii de piele”:

Era un început de Martie iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut.
Cu toții aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare și fără să cunoaștem durata cursei.

Citește și:

Vaccinul anti-coronavirus este gata! Testele au fost ținute secret, până acum: „Am reușit să neutralizăm COVID-19. Suntem primii din lume”

Schimbări în lanț, o viață cu totul nouă, greutăți, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluții, prezență, viziune, credință și multă speranță.
Știri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane și ... un ministru cu o GEACĂ.

“De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele aparițiilor sale!”

„Marcel Vela și-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”

Citește și:

Raed Arafat, hărțuit cu mesaje pe telefon! Ce i se transmite, aproape zilnic: „Aș vrea să îl spun public”

„Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”

„FAZA ZILEI! Ce și-a trecut Vela pe geaca din piele!”

„Marcel Vela și-a „tras” o geacă din piele la comandă!”

Vorbim despre o geacă, nu?!

Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ!
A încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic. Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și ca o veritabilă “personalitate”, a născut controverse.

Ce face acum? Având o greutate atât de mare...

Așteaptă ziua de luni! - a scris ministrul Marcel Vela, pe Facebook.

Citește și:

„Eu am adus COVID-19 în Europa, în decembrie!” Posibilul „pacient zero” rupe tăcerea! Cum a fost infectat și ce simptome a avut?

Marcel Vela, reacție după ce a spus că vom avea voie să circulăm fără restricții din 15 mai

Marcel Vela a făcut, joi, câteva precizări pe pagina sa de Facebook, în legătură cu răspunsurile pe care le-a oferit cu privire la unele întrebări punctuale pe care le-a primit.

„Pentru că îmi doresc să fiţi informaţi, şi pentru că nu pot să nu observ faptul că răspunsurile oferite de mine aseară, punctual, oamenilor care au adresat întrebări au fost scoase din context, iar mesajul a fost trunchiat, revin cu precizări.

Pentru o bună informare, vă recomand să ascultaţi cu atenţie răspunsurile mele pentru situaţiile specifice, ale persoanelor care mi-au adresat întrebări”, a scris Vela pe Facebook.

Acesta a reluat întrebările şi răspunsurile pe care le-a oferit, la întrebări legate de limita administrativ-teritorială şi picnicuri. Ce precizări a făcut ministrul, puteți citi AICI.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro