Antena Căutare

Mesajul de 1 Decembrie al lui Traian Basescu pentru soldatii romani din Afganistan

Presedintele Traian Basescu le-a transmis militarilor de pe frontul din Afganistan si celor aflati in golful Aden sa se intoarca "sanatosi acasa" si sa aiba "grija fiecare de celalalt".

"La multi ani de Ziua Nationala. Va multumesc pentru ceea ce faceti pentru Romania in Afganistan si la bordul fregatei si, mai ales, va doresc sa va intoarceti sanatosi acasa si sa aveti grija fiecare de celalalt", a spus, intr-o videoconferinta, presedintele Basescu.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele a mai transmis ca "modul in care actioneaza in teatrele de operatii este foarte apreciat de catre partenerii nostri internationali".

"Mesajul de felicitare al domnului presedinte Obama face referire la misiunile Romaniei in Afganistan si nu este putin lucru. Cu toate ocaziile cuvintele pe care inaltii oficiali ai statelor partenere le adreseaza ostasilor romani sunt cel putin magulitoare si am vrut sa va spun acest lucru, nu doar din politete", a spus presedintele, citat in comunicat.

Presedintele Traian Basescu va participa la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf... Amenintarea lui Miron Cozma: Daca lucrurile vor continua asa, voi ridica armata tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x