Antena Căutare

"Nuti Biciclista", brand pentru Udrea

Elena Udrea este in cautare disperata de pozitionare ca lider PDL de Bucuresti. Noua functie o impinge spre mesaje directionate catre electoratul Capitalei, ea incercand sa recupereze catastrofala cadere a partidului in Bucuresti, ca si in intreaga tara.

Elena Udrea a avut un esec total in lansarea brandului turistic de tara, operatiune costisitoare si fara efect.

In momentul de fata, scandalul explorarii Carpatilor a facut-o pe Elena Udrea sa se "manifeste" mult mai discret ca ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, pozitia in care este asociata cu esecul guvernarii Boc. De aceea, Elena Udrea isi pune toate fortele si sperantele in batalia pentru Capitala. Deja sedintele saptamanale sunt urmate de declaratii televizate in care Elena Udrea lanseaza un noian de propuneri pentru modernizarea Bucurestilor, dar si pentru atragerea oamenilor spre partid.

Tinta - creionarea unui candidat in persoana ei la Primaria Capitalei, pierduta de PDL in urma mandatului cu cantec al lui Adriean Videanu.

Pentru castigarea Bucurestiului, Udrea propune un pachet de masuri eco. Saptamana trecuta, am vazut-o pe lidera interimara dedicata unor proiecte pentru inverzirea Bucurestiului - plantarea de pomi, care sa opreasca praful, si un program de extindere a mersului pe bicicleta. De aici au aparut imediat ironii acide si a fost redescoperit personajul divei de acum 100 de ani, Mita Biciclista.

Faptul ca Elena Udrea a fost asociata instantaneu cu Mita i-ar aduce actualului ministru o serie de avantaje. In primul rand, pentru cunoscatori, povestea Mitei Biciclista, supranumita si "Mita Cotroceanca", nu este deloc ceva care sa arunce in derizoriu asemanarile cu prezentul.

Tot articolul, in Jurnalul National

Sase milioane de euro pentru imaginea PDL... Boc: "In septembrie, vom lua masuri pentru sustinerea economiei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x