Antena Căutare

Olguta Vasilescu, candidatul USL la Primaria Craiova. Ponta: Sa arate ca e mai barbata decat multi barbati

Liderul PSD, Victor Ponta a anuntat ca Lia Olguta Vasilescu este oficial candidatul USL la functia de primar al Craiovei. Ponta a apreciat ca aceasta trebuie sa arate "ca este mai barbata decat multi barbati".

"Lia Olguta Vasilescu este un candidat care are sprijinul Uniunii Social Liberale. Este un candidat cu care nu doar vrem sa castigam alegerile in Craiova, ci si sa facem o schimbare pe care craiovenii o doresc si o schimbare de care Craiova are nevoie. Olguta Vasilescu va avea din partea noastra sarcina de a aduce in Craiova o normalitate care a lipsit in ultima perioada, pentru ca nu mai este nevoie de scandaluri de coruptie, nu mai e nevoie de certuri continue, nu mai este nevoie nici de afaceri si folosirea banului public al muncipiului Craiova in interese personale sau de partid", a declarat Victor Ponta.
.
"Eu cred ca Olguta poate sa arate ca este mai barbata decat multi barbati si ca in Oltenia aceste prejudecati sunt de domeniul trecutului. Ceea ce conteaza pentru locuitorii Craiovei este un primar cinstit, in primul rand, un primar curajos si un primar care sa lucreze in echipa", a adaugat Ponta.

Foto: Intactimages

Ponta: Ei lasa tot, sa plateasca USL-ul in 2013. Gasim cumva vreo punga de petrol?... EBA in PE: Nu putem tolera etichete xenofobe pentru ca ne-am nascut in Estul Europei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x