Căutare Live

Orban, după ce Violeta Alexandru a primit aviz negativ: Este nedrept, este revoltător, votul a fost un vot politic care nu are nicio legătură cu calitatea prestaţiei şi cu calitatea răspunsurilor

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, după ce propunerea sa pentru Ministerul Muncii a fost avizată negativ de comisiile Parlamentului, că este ”nedrept, este revoltător, votul a fost un vot politic care nu are nicio legătură cu calitatea prestaţiei şi cu calitatea răspunsurilor”. Orban a precizat că va merge mai departe cu candidaţii care au primit avize negative.

”Este nedrept, este revoltător, votul a fost un vot politic care nu are nicio legătură cu calitatea presaţiei şi cu calitatea răspunsurilor date de candidatul nostru la funcţia de ministru al Muncii. Ca atare, mergem mai departe cu candidaţii noştri”, a spus Orban.

Acesta a precizat că ”PSD a căzut de la putere, Guvernul a fost demis, PSD mai are 20% intenţie de vot”.

”Aceşti parlamentari au investit miniştri, mulţi analfabeţi funcţionali, fără nicio legătură cu domeniul respectiv şi care au făcut de râs instituţiile”, a mai afirmat Orban, vizibil nervos.

Premierul desemnat a completat, precizând că votul nu a avut de-a face cu ”calitatea candidaţilor şi cu calitatea programului de guvernare”.

Până acum, trei dintre propunerie făcute de Orban au fost avizate negativ – pentru Ministerul de Finanţe, pentru Ministerul Dezvoltării şi pentru Ministerul Muncii.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidențiale 2019. Listă candidați. Cum va arăta buletinul de vot din 10 noiembrie... Vot favorabil pentru Cătălin Predoiu în comisiile parlamentare...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri