Paul Stănescu: Am fost chemat ca martor la DNA, într-un dosar din 2011- 2012, de pe vremea când eram preşedinte la CJ Olt; cred că dosarul a plecat de la un denunţ, nu am nicio implicare

Senatorul PSD Paul Stănescu a precizat, luni, că a fost audiat la DNA ca martor, într-un dosar care vizează un proiect cu fonduri europene care s-a derulat pe Olt, pe vremea când era preşedinte al CJ Olt. Stănescu spune că nu este implicat în dosar în niciun fel, el nesemnând niciun fel de document, dar crede că cercetarea a plecat de la un denunţ.

”Astăzi, la 8 dimineaţă, am fost chemat la DNA într-un dosar care este în lucru, ca martor. Am dat o declaraţie, am stat 10 – 15 minute maxim şi am plecat. Nu are nicio legătură cu Tel Drum, cu Belina, că am văzut speculaţii”, a declarat, luni Paul Stănescu.

Acesta i-a urat ”La mulţi ani” lui Liviu Dragnea care-şi sărbătoreşte ziua de naştere.

”Să-i dea Dumnezeu sănătate şi putere să revină lângă familie”, a spus Stănescu, refuzând să spun ă dacă Liviu Dragnea mai are sau nu loc în politică.

Stănescu a precizat că probabil există vreun denunţ într-un proiect vechi, derulat cu fonduri europene în perioada 2011 – 2012, de pe vremea când era preşedinte la CJ Olt.

”M-au chemat în caltate de martor, am vorbit 10-15 minute. Am dat o declaraţie, am semnat-o şi am plecat”, a spus Stănescu.

Acesta a precizat că dosarul nu vizează niciun coleg de partid şi a menţionat că nu a semnat niciun document în proiectul respectiv, nefiind implicat în vreun fel.

Întrebat dacă nu i se pare o coincidenţă că această audiere la DNA are loc în campania electorală, Stănescu a spus: ”Chiar nu mi se pare o coincidenţă. Cred că DNA trebuie să-şi facă datoria şi să răspundem fiecare. Când suntem chemaţi să mergem să sunem ce are de spus”.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri