Antena Căutare

Ponta: Basescu este un cancer pentru Romania, care trebuie extirpat

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, aseara, in replica la acuzele aduse de Traian Basescu la B1 TV, ca nu vrea sa se lase tarat "in mocirla pe care presedintele a creat-o si in care a trait" si ca seful statului "e un cancer pentru Romania", care trebuie extirpat.

"Traian Basescu inceaca sa ma traga si pe mine, ca si pe ceilalti tineri din noua generatia politica, in mocirla in care el a trait, de fapt, in acesti ani si pe care chiar el a construit-o", a declarat Ponta.

Liderul PSD a sustinut ca presedintele "si-a dat seama ca, cerandu-i Robertei Anastase sa fure voturile la pensii, el este condamnat pentru aceasta tara".

"Se comporta exact ca un om disperat, care stie ca nu-si mai poate reface imaginea dupa ce a furat voturile si a aparat-o pe Anastase", a mai spus Ponta.

Referitor la declaratia presedintelui, potrivit careia Ponta ar fi fost in Liban pe banii unui sponsor generos, liderul social-democrat a afirmat ca banuieste ca Basescu stie exact unde isi fac vacantele cele 22 de milioane de romani.

"Dar cu securisme din astea pe mine nu ma impresioneaza. Eu n-am apucat sa fiu securist, nu m-a crescut Securitatea ca pe dansul si nu ma intimideaza absolut deloc. Dovedeste, inca o data, ca este un cancer pentru Romania pe care trebuie sa-l extirpam", a mai spus Victor Ponta.

Intrebat daca i-a cerut sprijinul lui Traian Basescu, el a precizat ca joi, la ora 12.00, va sustine la sediul partidului din Kiseleff o conferinta pe acesta tema.

CITESTE si...

Basescu: "Ponta a venit pres la mine in birou, sa-l sprijin pentru Primaria Capitalei"

Sursa: Jurnalul National

Boc: Romania ar putea iesi din criza cu cel putin 6 luni mai tarziu decat restul tarilor... Basescu: "Ponta a venit pres la mine in birou, sa-l sprijin pentru Primaria Capitalei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x