Antena Căutare

Ponta: Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD şi cu Ludovic Orban în weekend să votăm cu PNL! Mergem mai departe - mai puţini, dar fără vânzători

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, susţine că fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL. "Mergem mai departe - mai putini dar fara vanzatori! Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare - tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!", afirmă Ponta.

"Dacă vă puneati întrebarea cine este “negociatorul” cu PNL - tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European - si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge, doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!", susţine Victor Ponta, luni, într-o postare pe Facebook.

El spune că este că "macar separam apele", dar este greşeala sa că a lasat de la el "sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra!".

"Mergem mai departe - mai putini dar fara vanzatori! Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare - tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!", adaugă Ponta.

Victor Ponta mai spune că "este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 - si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010!"

"Nu am votat Guvernul “Ciolos” si mi-am asumat toate riscurile - asa voi face si acum! ProRomania trebuie sa fie un proiect politic pe termen lung , cu adevarat modern si social democrat / nu voi lasa ca aceasta constructie sa fie folosita ca un vehicol de adus la Putere PNL si Ludovic Orban! Chiar daca acum ProRomania este sub un atac total - vom rezista si vom fi mai buni si mai puternici!", încheie Ponta.

Sursa : news.ro

Ce avere are fiul lui Ion Iliescu! Unde este angajat în prezent... Kelemen Hunor: Miniştrii respinşi de comisiile de specialitate ale Parlamentului ar fi trebuit înlocuiţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x