Antena Căutare

Ponta, nedorit de socrul Sarbu ca ginere, superstitios, dar cu ambitii prezidentiale

Nu a fost dorit de socru ca ginere, plateste inca pensie alimentara pentru primul copil rezultat din prima casatorie, cifra 4 este ridicata la rang de superstitie, nu s-a lipit de el vanatoarea, in ciuda faptului ca socrul este un pasionat al genului, si a devenit asistentul lui Adrian Nastase dintr-o intamplare fericita, care i-a deschis, apoi, portile politicii, iar acum viseaza la scaunul prezidential din Cotroceni. Scurt rezumat al vietii liderului PSD, Victor Ponta asa cum si-a prezentat-o el la unul din posturile de televiziune favorite ale presedintelui Traian Basescu.

"N-a fost de acord. Cred ca orice tata cand isi da singura fata are o mare problema. Acum fata mea are doi ani ", a comentat Ponta, razand.

Ponta a mai aratat ca socrul sau nu a reusit sa-l convinga asupra necesitatii vanatorii, asa cum nici el nu l-a convins pe acesta ca trebuie sa renunte la aceasta pasiune.

Ponta isi asuma insa in totalitate meritul castigarii alegerilor interne din partid in ciuda faptului ca a fost sustinut de o serie de colegi cu influenta in partid, printre care si socrul sau, lider PSD Timis si vicepresedinte la nivel national.

"A contat sentimental faptul ca nu a fost impotriva mea. M-ar fi durut foarte tare sa fie impotriva mea. si el e un om care mi-a dovedit ca intelepciunea se castiga cu timpul", a spus liderul PSD, referindu-se la pozitia adoptata de Ilie Sarbu inainte de Congresul PSD.

Social-democratul s-a reintors in trecut inainte de intrarea sa in politica. A sustinut ca se intelege bine cu fosta sa sotie cu care se stie de peste 20 de ani si cu care are un copil. De altfel, o parte din salariul de deputat este folosit pentru plata pensiei alimentare pentru fiul rezultat din prima casatorie.

"E un om cu care ma stiu de 22 de ani si avem atat de multe lucruri care ne leaga. (...) Am avut noroc in viata incepand cu mama mea, cu sora mea, de femei care m-au iertat pentru lucrurile rele facute. Am facute destule lucruri rele, dar care barbat nu face lucruri rele? Sper ca lucrurile bune sa fie invatate de copii de la noi", a mai aratat Ponta.

In ceea ce priveste relatia discipol-mentor cu Adrian Nastase, actualul lider social-democrat a dezvaluit cum l-a cunoscut pe presedintele Consiliului National al PSD si cum a ajuns sa faca pasul de la procuror, la sef al Corpului de Control al Guvernului.

"L-am cunoscut pe Adrian Nastase, in 1998, cand asistenta dansului de la facultate a ramas insarcinata si si-a cautat un alt asistent. Am fost mai multi pentru acel post, pe mine m-a selectat si am fost asistentul dansului, dar ne vedeam destul de rar, o data a sase luni", a amintit liderul PSD.

Si numirea sa in 2001, in fruntea Corpului de Control al Cabinetului Nastase s-a datorat plecarii din post a unei persoane.

"Pe 4 aprilie 2001, ca n-am cum sa uit - sunt superstitios cu cifra 4, fusese scandalul cu Ovidiu Grecea (sef al corpului de control in Guvernul condus de Adrian Nastase - n.r.), m-a chemat (Adrian Nastase - n.r.) la Palatul Victoria. Credeam ca ma chema in legatura cu facultatea...(...) Astfel, in 2001, Nastase m-a pus pe locul lui Ovidiu Grecea, la 29 de ani", a spus presedintele PSD.

Liderul PSD a amintit si de faptul ca in anul 2000 a fost "singurul roman acceptat de Directia Nationala Antimafia", cand a fost in Italia cu o bursa de studii de trei luni.

Ponta nu si-a ascuns nici ambitiile prezidentiale, apreciind ca ar fi "un mare castig pentru Romania ca, in 2014, sa aibe un presedinte tanar". "Elena Udrea, Emil Boc, eu, Crin Antonescu, toti suntem dintr-o generatie tanara. Asa nu vom mai trebui sa alegem intre doi comunisti", a mai afirmat liderul PSD.

Sebastian Lazaroiu: "Deputatul Teo Trandafir va trece la PC"... Camera Deputatilor a adoptat pana la urma Legea ANI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x