Antena Căutare

Ponta: Ungureanu e un alt tip de adversar decat Boc

Co-presedintele USL si liderul PSD, Victor Ponta a declarat ca noul premier este "adversarul sau politic", dar ca trebuie sa-l trateze altfel decat pe fostul prim-ministru Emil Boc. "E un alt tip de adversar", a subliniat Ponta.

„Ungureanu este adversarul meu politic si nu cred ca trebuie sa il tratez asa cum l-am tratat pe Boc. E un alt tip de adversar, sunt doua persoane diferite", a estimat Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a revenit asupra celor 15 propuneri de proiecte ale USL, "puncte" in care liderul PSD a spus, in discursul sustinut la investirea lui Mihai Razvan Ungureanu, ca Opozitia ar putea colabora cu acesta, explicand ca nu crede ca actualul Guvern va accepta macar o parte dintre ele.

„Premierul in functie n-a prezentat niciun proiect, in timp ce eu am prezentat 15. Aceste 15 proiecte, sigur ca sunt ale USL-ului, dar nu sunt pentru USL, ci pentru Romania. Daca Guvernul le va face macar una, doua, trei... Ma indoiesc ca le va face. Ma indoiesc ca va aproba legea privind depolitizarea structurilor deconcentrate, pentru ca asta ar insemna sa ramana fara partide, precum PDL, UDMR si UNPR. Nu cred ca cine tipa mai tare are neaparat dreptate si nu cred ca trebuie sa tipam unii la altii, ci sa vorbim. Si mai cred de asemenea ca trebuie sa-l batem pe Traian Basescu si sa-l scoatem din viata politica, dar nu cu metodele lui Traian Basescu, inainte de 2014", a spus Ponta.

Foto: Intactimages

Victor Ponta: Romanii din Covasna si Harghita se simt abandonati pentru ca acolo nu conduce Guvernul, ci UDMR... UDMR: Anticipatele nu mai sunt o tema de discutie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x