Antena Căutare

Presedintele Basescu, despre scandalul carnii de cal: "E o mare problema. Romania ar putea fi decredibilizata multi ani"

In cadrul declaratiei de presa sustinute duminica la Palatul Cotroceni, presedintele Basescu a vorbit si despre scandalul in care ar fi implicata zilele acestea tara noastra, referitor la comercializarea a mari cantitati de carne de cal, sub eticheta de "carne de vita".

Presedintele Traian Basescu nu a lasat loc de neintelegeri atunci cand a fost intrebat despre scandalul comercializarii carnii de cal, etichetata ca provenind de la vite. "E o mare problema. De se va constata ca au existat nereguli la expeditor, in Romania, Romania va fi decredibilizata pentru multi ani", a spus Basescu.

"Sper ca nu se va intampla asta. Carnea de cal e comestibila, dar o etichetare falsa va decredibiliza Romania, iar riscurile sa avem restrictii la export sunt extraordinar de mari", a aratat presedintele tarii.

Traian Basescu: "Romania are in plus sase miliarde de euro fata de bugetul precedent"... Gigi Becali isi asteapta in Dubai sentinta definitiva in dosarul sechestrarii de persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x