Antena Căutare

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a primit azi 29 de zile de arest preventiv!

Dupa ce ieri seara fusese retinut de DNA Pitesti pentru 24 de ora, astazi, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a primit un mandat de arest preventiv pentru 29 de zile.

Potrivit Hotnews.ro, Solomon a declarat la iesirea din sediul DNA Pitesti ca "nu ma asteptam la asa ceva, iar procurorii nu au nici o proba". Solomon este acuzat de fals intelectual, mita si uz de fals.

Ieri seara, Solomon a fost audiat de procurorii anticoruptie in privinţa autorizatiilor pe care Primaria Craiova le-a dat pentru constructia hipermarketului PIC, al omului de afaceri Cornel Penescu. Potrivit Primăriei Craiova, procurorii DNA au cerut inscrisuri privitoare si la contractul de concesiune a stadionului Ion Oblemenco.

Si finantatorul lui FC Arges, Cornel Penescu, a fost audiat marti la DNA Pitesti. El a spus ca audierile s-au referit la transferurile unor jucatori la Universitatea Craiova, aceasta fiind de altfel singura legatura cu primarul Craiovei.

PNL a decis vot pe liste la Congres pentru viitoarea conducere... Senatul a adoptat Legea Responsabilitatii Fiscale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x