Antena Căutare

PSD: Disputele dintre PDL si UDMR in Cluj sunt doar un spectacol

Liderii PSD Cluj sustin ca disputele dintre filialele locale ale PDL si UDMR sunt doar un spectacol de dragul anului pre-electoral si ca acestia se cearta doar pentru public.

"Din pacate, nimic din ceea ce liderii celor doua partide au declarat pana acum nu a fost valabil. Sa nu uitam ca acelasi lucru s-a intamplat si la finalul campaniei electorale din alegerile locale ale anului 2004 cand actualul prim-ministru, Emil Boc, a jurat cu mana pe Biblie intr-o emisiune televizata ca nu va colabora cu UDMR. Dupa doar cateva zile de la alegerea sa ca si primar al Cluj, acelasi Emil Boc ii ruga pe cei de la Uniune sa faca o coalitie cu Partidul Democrat"


Conform sursei citate, acelasi "joc" il face si primarul Sorin Apostu, care incearca sa dovedeasca un lucru - ca interesul clujenilor este mai presus de intelegerile politice.

Presedintele UDMR Cluj, Mate Andras a declarat rupt protocolul cu PDL, din cauza faptului ca primarul Mate Andras, care este si presedintele al PDL Cluj, a decis sa organizeze in fiecare saptamana o piata volanta in spatele Bisericii romano-catolice Sfantul Mihail.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

PDL-ul isi trimite membrii tineri de partid la mare, pe banii statului... Sulfina Barbu: Regionalizarea Romaniei va avea loc dupa alegerile locale din 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x