Antena Căutare

Raluca Turcan: Cresterea salariilor cu cate 8%, in doua transe, o decizie perversa

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat ca, in opinia sa, cresterea salariilor in doua transe, cu cate 8%, este o "decizie perversa", de "amagire a populatiei", din partea Guvernului Ponta.

Raluca Turcan a estimat ca Guvernul Ponta ar putea mari salariile cu 16%, dar a preferat reintregirea acestora in doua transe, cu cate 8%, ca sa amageasca populatia.

"In campania de promisiuni fara numar si in baza careia Guvernul Ponta a ajuns la guvernare erau incluse si promisiunile de dublare a salariilor, a pensiilor, a reducerii CAS. Ce am primit acum ca au ajuns la guvernare? Nici macar acea crestere de 16 la suta pe care guvernarea Ungureanu o pregatise (in baza Guvernului Boc) de revenire la salariile de dinaintea masurilor de austeritate nu o mai face guvernarea Ponta. Acum promite un procent de opt, au calculat ei, dar credeti ca fac aceasta crestere de 8 la suta doar pentru ca finantele tarii nu ar putea suporta revenirea la nivelul initial al salariilor? Nu, ci pentru ca este o decizie perversa de amagire a populatiei. Cred acum cu 8 la suta si cu restul de 8 la suta inaintea celorlaltor alegeri", a declarat Turcan.

Vezi lista noilor prefecti si subprefecti ai Guvernului Ponta!... Antonescu, despre locale: Va fi o campanie dura, in care PDL va incerca sa apere pozitiile baronilor sai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x