Antena Căutare

S-a lăsat cu bătaie la o secție de vot din Dolj, după ce un bărbat îl poza pe altul care ducea oameni la vot

Bătaie la o secție din Dolj,

S-a lăsat cu bătaie la o secție de vot din Dolj, după ce un bărbat îl poza pe altul care ducea oameni la vot
Bătaie la o sectie de votare

Bătaie la o secţie de vot din Dolj, după ce un bărbat l-a pozat pe altul, care ducea oameni la vot Potrivit Poliţiei Dolj, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din Ţuglui, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, a fost agresat fizic de un alt bărbat, pe motiv că i-a făcut fotografii, în timp ce transporta două persoane la vot. Din verificările efectuate a rezultat că un bărbat de 49 de ani ar fi transportat un bărbat de 73 de ani, care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic, acesta fiind însoţit şi de fiica sa de 53 de ani, cei doi fiind rude cu cel pe care il transportau.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Reprezentanţii USR Dolj susţin că bărbatul agresat este membru al formaţiunii, iar cel care l-ar fi bătut ar fi angajat al Primăriei. „Colegul nostru de la USR Ţuglui a fost lovit şi agresat de un angajat al Primăriei pentru că a fotografiat oameni care staţionau ilegal în faţa secţiei de votare” , a scris, pe Facebook, Adrian Prisnel, preşedintele USR Dolj.

sursa mediafax

Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Ce a făcut Klaus Iohannis după ce și-a exercitat dreptul la vot: ”Nu prea răspund ... Alegeri prezidenţiale 2019 - Tulcea: Viceprimarul din Babadag şi-a fotografiat buletinul de vot şi a postat imaginea pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x