Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Senator PDL: protestatarii pro-Arafat sunt „Viermi care isi merita soarta”

Senatorul democrat liberal Iulian Urban critica dur protestele pentru sustinerea cauzei medicului Raed Arafat. Intr-o postare pe blogul personal, Urban il lauda pe presedintele Traian Basescu si isi manifesta dezgustul si ura fata de contestatarii acestuia. De asemenea, democrat-liberalul se alatura corului de jigniri venite din partea reprezentantilor Puterii la adresa posturilor TV critice, Antena 1 si Antena 3.

"Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plang de tot ce ii inconjoara Bravo Basescu.

A anuntat ca dupa ce medicii impreuna cu romanii care au facut miting la Targu Mures nu vor ca nimic din ceea ce se intampla acum in sistemul medical romanesc sa se schimbe, a cerut premierului sa retraga legea sanatatii. Foarte bine. Ne meritam soarta.

Meritam sa murim cu zile in spitale, meritam sa fim umiliti de medici, meritam sa platim CAS-uri ca sa nu primim nimic. Meritam sa platim preturi uriase la medicamente ca sa-i imbogatim pe smecherii ce capuseasa sistemul medical. Si meritam sa avem soarta d-lui Lazarescu.

Nu vi se pare dubios ca desi medicii se plang ca vor sa plece din tara pentru ca nu au conditii decente de lucru, DAR FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ?

Nu vi se pare de-a dreptul idiotesc faptul ca romanii se plang de 22 de ani ca mor cu zile in spitale, de mafia din sistemul medical care le-a scumpit medicamentele, ca sunt victimele malpraxisului, dar FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ?

Nu cumva suntem niste viermi care isi merita soarta, si asta pentru ca majoritatea dintre noi ne lasam indusi in eroare de dejectiile din haznalele Antenelor via USL?"

Sursa: Jurnalul National

Recomandari