Antena Căutare

Senatorii romani viziteaza China, pe banii contribuabililor

Un sejur complet in China. De el se vor bucura senatorii din Comisia de politica externa. Spun ca vizita de lucru trebuia neaparat facuta pentru ca asa ii vor cunoaste pe viitorii sefi ai Chinei, care vor intra in paine anul viitor. Ce mai conteaza vreo 15 mii de euro?

Un sejur de noua zile, chiar la inceputul verii, aranjat in mare secret. Intrebat de vizita, unul dintre cei sapte norocosi a confirmat cu jumatate de gura.

Asta inseamna ca pe teritoriul chinez nu se va cheltui niciun ban de la buget cu deplasarea si cazarea.

Din toara saracia, s-au gasit bani pentru deplasare, pentru ca vacanta nu este chiar gratis. Cheltuielile pe transportul Bucuresti-Beijing-Bucuresti, asigurarile medicale si diurna vor fi suportate de la buget. Cum musafirii nu pot merge cu mana goala, vor fi si niste cadouri simbolice.

Dupa calculele noastre, ar fi vorba de peste 12 mii de euro. Senatorii spun ca vizita este un raspuns la multele vizite ale oficialilor chinezi in Romania, dar si o ocazie excelenta pentru stabilirea de relatii speciale cu noua generatie de lideri chinezi, care va prelua puterea anul viitor.



cactravel.es Boc: "Sustin la congres votul in ordine alfabetica si nu pe judete"... Claudiu Saftoiu s-a inscris in PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x