Antena Căutare

Sulfina Barbu: Regionalizarea Romaniei va avea loc dupa alegerile locale din 2012

Regionalizarea Romaniei este in continuare o tema de actualitate a PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, conform presedintei organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu.

„Descentralizarea si restructurarea vor fi puse in practica inca din aceasta toamna, la inceputul sesiunii parlamentare, prin actele normative necesare care sa fie aprobate de Guvern si Parlament"


"Undeva in luna iunie 2012 trebuie sa avem un final al restructurarii si descentralizarii, dupa care, dupa alegerile locale, putem gandi etapele urmatoare", a mai declarat Sulfina Barbu.

Pe de alta parte, parlamentarul PDL recunoaste ca varianta de lucru a Guvernului ramane in continuare cu cele opt judete suprapuse pe cele opt regiuni de dezvoltare regionala.

"Eu sunt o sustinatoare a organizarii pe cele 8 regiuni care au fost stabilite. Regiunile au fost stabilite pe baza unor studii foarte amanuntite luand in calcul toti parametrii si cred ca regiunile sunt in concordanta cu toate standardele europene. Dar sigur vom discuta si pana in primavara vom avea si acest pas definitivat', a declarat presedinta organizatiei de femei a PDL.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

PSD: Disputele dintre PDL si UDMR in Cluj sunt doar un spectacol... Taieri salariale, castigate in instanta: Statul trebuie sa plateasca anul viitor 3 mld. lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x