Antena Căutare

Surse: Elena Udrea vrea alegeri interne in PDL in toamna

Alegeri interne in PDL in cursul acestui an pentru toate functiile importante din partid. Este propunerea Elenei Udrea, lansata luni seara, in timpul unei sedinte tensionate care a durat mai bine de sase ore, au declarat surse participante la discutii.



Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea a propus, luni seara, conducerii PDL, sa se organizeze in cursul acestui an alegeri pentru conducerea partidului. Udrea ar fi vorbit de declansarea alegerilor in toamna, pe criteriul de sus in jos, mai exact alegeri la nivelul conducerii centrale urmate de alegeri in organizatiile din teritoriu.

Mai multi democrat liberali ar fi fost de acord cu o astfel de propunere. Alegerile ar urma sa vizeze inclusiv functiile eligibile (deputat, senator, primar, consilieri), potentialii candidati urmand sa treaca mai intai de votul membrilor de partid, dupa modelul alegerilor preliminare.

Pe de alta parte, Elena Udrea le-ar fi cerut liderilor de organizatii din Bucuresti situatia functiilor in ministere si institutii descentralizate ocupate de PDL.

Vicepresedintele PDL, Roberta Anastase a recunoscut ca, in sedinta de luni seara, a existat o propunere in acest sens.

Tot articolul, pe Hotnews

Ping-pong diplomatic Romania-Rusia: MAE a declarat un diplomat rus persona non grata... Raed Arafat in locul lui Cseke Attila? Uioreanu cere demisia ministrului Sanatatii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x