Antena Căutare

Toader Paleologu: "Ii voi face harcea-parcea pe infractori"

Toader Paleologu promite ca va lupta cu infractorii din Bucuresti daca il invinge pe primarul Andrei Chiliman. „Voi lichida problema infractionalitatii. Ii voi face harcea-parcea”, a spus acesta la un post de televiziune.

Vicepresedintele PDL a vorbit si despre problemele fundamentale ale Bucurestiului.

"Ordinea publica si siguranta sunt prioritati absolute. Politia nu isi face treaba. Trei sferturi dintre politisti trebuie sa iasa pe strada, nu sa stea in birouri. Eu merg cu bicicleta, pe jos, sau cu autobuzul si vad cu totul altfel lucrurile. Am vazut, de exemplu, in jurul Garii de Nord aurolaci, prostituate si, mai rau, pesti, care sunt foarte periculosi. Toate aceste chestiuni care tin de siguranta publica sunt o prioritate absoluta", spune acesta.

Paleologu promite astfel sa lichideze problema infractionalitatii din zona Garii de Nord in cateva saptamani.

"Voi fi pe teren si ii voi face harcea-parcea. Ma voi duce alaturi de seful Politiei si de consilerii mei in materie de politie, si voi curata zona din jurul garii, care este infestata de infractori. Intri in Bucuresti si parca esti in Lumea a Treia", le-a declarat Paleologu razboi infractorilor.

Foto: Intact Images

Ponta: Am avut o discutie cu Basescu despre UE, vrea sa mearga acolo. Incerc sa evit situatia ridicola... Premierul Victor Ponta a demis conducerea Agentiei Nationale de Cadastru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x