Antena Căutare

Traian Basescu: "Raportul MCV trebuie luat in serios, este temeinic"

Traian Basescu a exprimat pozitia oficiala a Romaniei referitoare la raportul Mecanismului pentru Cooperare si Verificare. Potrivit presedintelui, acesta a fost "corect, bazat pe fapte si pe actiuni politice ale romanilor cu functii importante in stat".

Presedintele a precizat ca raportul MCV "a fost profund politizat" si ca acesta "este o oglindire corecta a actiunilor institutiilor statului de la 5 iulie si pana astazi".

Traian Basescu a declarat ca nu nu poate fi vorba despre o interventie de la Bucuresti in redactarea raportului de catre Comisia Europeana: "Oricat s-ar stradui cineva sa demonstreze ca acest raport s-a facut pe sub masa, cu influente din Romania, este o copilarie si va rade orice demnitar european".

Seful statului a avertizat asuprafaptului ca raportul MCV trebuie tratat cu seriozitate: "Va atentionez public ca raportul trebuie luat in serios, este temeinic si corect".

In urma studierii acestuia, presedintele a observat ca "raportul are o abordare pozitiva asupra institutiilor care face obiectul supravegherii".

Victor Ponta l-a invitat in Romania pe Arnold Schwarzenegger!... Senatorii au ajuns sa stranga bani pentru pixuri, hartie sau cafea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x