Antena Căutare

Udrea: "Cohorte de USL-isti" actioneaza cu disperarea unui vampir care nu a mai vanat de mult

Elena Udrea ataca uniunea-social democrata spunand ca "adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi" politizeaza institutiile statului si se comporta asemenea unor vampiri "care nu au mai vanat de mult timp".

Pedelista afirma astfel faptul ca uniunea social-democrata nu-si respecta promisiunile din vremea cand se afla in Opozitie, iar acum se doreste schimbarea tuturor oficialilor de stat.

"Promisiunile facute de USL se dezumfla precum gogosile. [...] In aceste momente, toate institutiile statului sunt luate cu asalt de adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi. Toti prefectii, toti subprefectii, toti secretarii de stat si subsecretarii, toti directorii si directorasii de la deconcentrate, pana si soferii sau portarii se vrea a fi schimbati",
sustine aceasta.

Udrea spune chiar ca atunci cand conducea ministerul Turismului si Dezvoltarii a lucrat cu multi oameni din PSD si PNL, "cei mai multi dintre ei profesionisti".

"Alianta mare, insetata incearca, dar nu poate sa-i multumeasca pe toti. Iata de ce toate posturile vor fi ocupate politic.[...] Este vorba de tot ceea ce inseamna control, ANAF, inspectoratul de stat in constructii, autoritatile sanitar-veterinare, garzile de mediu samd. [...] USL actioneaza cu disperarea unui vampir care nu a mai vanat de mult timp, iar acum, inainte de ivirea zorilor, se arunca la gatul victimei. Din pacate, victima este chiar tara aceasta!", conchide sefa PDL Bucuresti.

Premierul Victor Ponta l-a demis din functia de director general al Agentiei Nationale de Cadastru, acesta fiind inlocuit temporar cu directorul general adjunct, Ileana Spiroiu, scrie Mediafax.

Foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta a demis conducerea Agentiei Nationale de Cadastru... PDL pregateste o motiune simpla impotriva ministrului Educatiei acuzat de plagiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x