Antena Căutare

"Ultimele cuvinte" ale lui Mircea Geoana: PSD-ul merge in degringolada, cu o strategie facuta pe genunchi

Intr-o ultima postare pe blogul personal inaintea Comitetul Executiv National (CExN) al PSD ce voteaza astazi recomandarea, facuta duminica de Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala, ca Mircea Geoana sa fie exclus din partid, seful Senatului il ataca direct pe Victor Ponta si critica "degringolada in decizii" a formatiunii din ultimul an si jumatate, subliniind drept "imperios necesar" un Congres Extraordinar.

"De un an si jumatate, PSD se scufunda intr-o criza profunda a directiei strategice. Degringolada in decizii este evidenta prin nu mai putin cinci schimbari de strategie in 2010, prin utilizarea tacticilor confuze si, pe cale de consecinta, ineficiente, prin abordarile incomplete si incoerente, prin demersuri ilogice si greu de justificat", scrie Geoana, apreciind ca "partidul nu merge cu adevarat in vreo directie, ci bajbaie".

"Nu vom deveni niciodata o alternativa credibila, daca nu ne comportam in mod credibil, si nu ne putem comporta in mod credibil cu o strategie facuta pe genunchi", mai apreciaza Mircea Geoana.

Considerand ca "un Congres Extraordinar este imperios necesar", seful Senatului apreciaza, atacandu-l direct pe Victor Ponta, ca discutiile din CExN vor consfinti "o alegere intre doua conceptii de conducere a unui partid politic".

"Sa ne fie clar, sunt doua moduri de a conduce acest partid, doua conceptii de directii si de solutii pentru tara. Este o confruntare intre doua scoli de gandire: cea democratica si participativa si cea bazata pe forta si pe impunerea gandirii unice", conchide Mircea Geoana.

Foto: Intactimages

VIDEO! Boc, audiat la Tribunal in procesul deschis de Vintu... Vezi componenta comisiei PSD-PNL pentru suspendarea lui Traian Basescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x