Antena Căutare

UPDATE! Congresele extraordinare PC, PSD si PNL s-au incheiat. Sorin Frunzaverde, votat vicepresedinte al PNL

Partidele componente ale Uniunii Social-Liberale au organizat, astazi, fiecare, cate un congres extraordinar. PSD, PNL si PC s-au reunit, sambata, la Romexpo, in congrese la care au fost adoptate rezolutii privind necolaborarea cu PDL si Traian Basescu si sa oficializeze tandemul Victor Ponta - premier si Crin Antonescu - presedinte, pentru acest an electoral.

UPDATE 12:30! Congresul PNL a votat, sambata, cu unanimitate de voturi, rezolutiile privind necolaborarea cu PDL si cu Traian Basescu si desemnarea candidatilor USL pentru functia de presedinte al Romaniei - Crin Antonescu si pentru cea de premier - Victor Ponta.

Adoptarea rezolutiei privind politica de aliante in planul administratiei locale, in Parlament si in Guvern, a fost adoptata cu unanimitate de voturi.


UPDATE 11:40! Sorin Frunzaverde a fost votat vicepresedinte al PNL, cu majoritatea voturilor. Au existat patru voturi impotriva.


In plus, liderii USL organizeaza si un miting de proportii impotriva guvernarii PDL si a lui Traian Basescu in jurul pranzului. Organizatorii au anuntat participarea la eveniment a mii de membri.


Nu avem ce negocia cu Traian Basescu", a declarat sambata dimineata liderul PSD, Victor Ponta, in deschiderea Congresului social-democratilor care are loc la Romexpo, in prezenta a peste 2.500 de invitati.

Liderul PNL, Crin Antonescu, urmeaza sa fie confirmat drept candidat al USL pentru functia de presedinte al Romaniei ma tarziu la reuniunea celor trei partide din Opozitie intr-un congres comun.

"Asistam la un moment foarte aproape de declansarea primului mare moment electoral. Razboiul, pentru ca stim cu totii ca am fost si suntem inca intr-un razboi, e departe de a se fi terminat, insa frontul s-a rupt

Razboiul de rezistenta intre o putere decisa sa recurga la orice mijloc pentru a se mentine acolo si o opozitie incoltita, atacata, ravasita in anumite monmente, razboiul acesta a fost castigat deja de noi", a spus liderul PNL.

In cadrul Congresului PNL, vor fi adoptate trei rezolutii privind numirea lui Sorin Frunzaverde vicepresedinte al liberalilor si modificarea Statutului PNL, politica de aliante in planul administratiei locale, in Parlament si in Guvern si desemnarea liderilor USL Crin Antonescu si Victor Ponta drept candidati pentru functiile de presedinte si, respectiv, prim-ministru, dupa viitoarele alegeri.

foto: Intact Images

Mihai Razvan Ungureanu: "Vom incerca sa dam tuturor bugetarilor ceea ce li s-a luat"... Presa din Ungaria: Opozitia din Romania i-a declarat razboi lui Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x