Antena Căutare

USL: Miercuri vom avea o intalnire cu toti ambasadorii acreditati la Bucuresti

Co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au oferit luni cateva declaratii inainte de sesiunea extraordinara a Parlamentului.

"Pentru putere sigur ca e o criza si Puterea este obligata sa dea niste raspunsuri. Si pentru noi, Opozitia, ceea ce se intampla in strada si cu oamenii din spatele strazii ne obliga si pe noi sa dam niste raspunsuri. Pentru ca trebuie sa raspundem in fata unor oameni care ne-au acordat votul. La probleme politice trebuie sa existe raspunsuri politice. Trebuie sa aratam ca suntem uniti. Trebuie sa aratam de ce e nevoie de USL si nu putem face nimic fara sa fim uniti", a spus Crin Antonescu.

Victor Ponta l-a acuzat in schimb pe premierul Emil Boc pentru iresponsabilitatea sa politica.

"Suntem uluiti de modul in care cand vrem sa discutam lucruri serioase premierul Emil Boc apare cu o minciuna gogonata. Vreau sa vorbesc inca o data despre modul iresponsabil in care un premier duce lupta politica", a spus Victor Ponta.

Ponta a anuntat o pentru ziua de miercuri o intalnire cu ambasadorii straini acreditati la Bucuresti.

"Miercuri vom avea o intalnire cu toti ambasadorii acreditati la Bucuresti pentru a explica ce se intampla in Romania", a mai spus Ponta.

"Vom fi la dezbaterea organizata de PE si vom ridica problema comasarii, amanarii alegerilor, a votului prin corespondenta. Tot ceea ce face Puterea aduce regimul Basescu aproape de regimul Viktor Orban", a incheiat liderul PSD.

Foto: Intact Images

Sever Voinescu: Nu s-a pus problema unor schimbari in cadrul Guvernului... UPDATE! Boc, fata cu Opozitia: Parlamentul, in sesiune extraordinara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x