Antena Căutare

Victor Ponta: Am stabilit cinci candidati din sase la sectoarele Capitalei

Victor Ponta anunta definitivarea candidatilor pentru Primaria Capitalei. Astfel, vineri, liderul PSD a declarat faptul ca au fost desemnati cinci dintre cei sase candidati pentru primariile de sectoare, acestia urmand sa fie anuntati in perioada urmatoare.

Totodata, co-presedintele USL a anuntat ca sambata se vor adopta rezolutii in randul celor 3 partide din uniune. Una dintre aceste rezolutii prevede clar faptul ca social-democratii nu vor colabora cu Traian Basescu si cu PDL.

"Am stabilit candidatii la cinci sectoare urmand sa-i anuntam in perioada urmatoare. La sectorul 2 este un USL-ist. (...) Neintelegandu-ne la sectorul 6, candidatul de la 2 il anuntam la pachet", a precizat presedintele PSD, inaintea reuniunii Comitetului Executiv National.

Celelalte doua documente se vor referi la faptul ca PSD, PNL si PC vor candida impreuna la alegerile locale si parlamentare, precum si la faptul ca vor fi desemnati pentru functiile de presedinte si premier liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta.

Pentru primariile sectoarelor 1, 3, 4 si 5 sunt desemnati pentru a candida Andrei Chiliman, Robert Negoita, Cristian Popescu-Piedone si Marian Vanghelie.

Foto: Intact Images

Ponta: Domnul Ungureanu a ales sa conduca si Ministerul Mediului... Senatorul PDL Marius Necula, audiat in dosarul lui Boldea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x